Publicat de: adidobre | august 23, 2010

Îi vară 2

În seara asta m-am supărat şi am intrat pe blogurile unor „personalităţi”. Aşa, de curiozitate. Vroiam să văd ce au ei şi ce n-am eu sau alţii, în materie de scris, de sunt atât de „călcaţi”, de citiţi.  Şi n-a fost nicio surpriză. Poze, multe poze. Din vacanţele scumpe pe care oamenii şi le permit, că doar sunt personalităţi. Cuvinte sau vorbe, nu mai contează dacă grele sau uşoare, mai la toamnă probabil. Îi vară, doar, şi trebuie să ne umflăm muşchii şi să-i postăm pe blog. Să vadă românul ce vedete şmechere are ţara, mânca-le-ar tata de vedete. Băi, nene, dar să faci poze la frigărui şi să le postezi pe blog, dă-o-n mă-sa de treaba!

Şi se mai mira lumea când n-am scris o scurtă perioadă, protestând astfel pe blogul ăsta amărât împotriva diluării, banalizării blogosferei. Păi nu s-a dus dracului blogosfera? Şi-a făcut până şi Mititelu blog. Cum care Mititelu? Adrian Mititelu, inteligenţa din fruntea clubului Universitatea Craiova. Păi atunci când nu e în direct la digi, la gsp sau la sport.ro, unde face Mititelu anunţuri importante pentru ţară? Pe blogul său, personal! Ne-am dat dracului…

Intraţi numai şi minunaţi-vă pe câteva, pe care le veţi găsi în lista mea, alături de a unor oameni adevăraţi, pe care îi respect nebuneşte. Îi respect pentru că iubesc limba română, pentru că sunt educaţi.

În tot acest timp, „vedetele”, care fac bani din blogurile lor, violează limba română şi conştiinţele românilor creduli, împuindu-le capul cu tâmpenii. Şi apoi îşi pun pe blogurile lor, personale (!), pozele din vacanţele exotice, petrecute departe de ţara asta pe care o înjură fără întrerupere.

Era să uit! Azi am citit, fără să vreau, un titlu în Libertatea. Titlu mare, că doar era o problemă naţională. „Bianca (nu mai e blonda nimănui, fraţilor, are în sfârşit identitate) îşi cumpără apartament de 250.000 de euro”! Asta e, din păcate, ţara în care trăim şi oamenii printre care ne ducem cu umilinţă existenţa sperând într-un viitor mai bun pentru toţi. O ţară de impostori, de pseudovedete, de analfabeţi ridicaţi la rang de mari cărturari ai vremurilor moderne.

Îi vară! Îi vară 2!

PS: M-am răzgândit şi n-am mai pus la legături blogurile „intelectualilor” despre care am vorbit. Ţinem totuşi la etichetă!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: