Publicat de: adidobre | iunie 5, 2008

Merci, nea pitzi…

Astazi am facut un gest in premiera. Am parasit, ca forma de protest, sala in care urma sa se desfasoare o conferinta de presa. Nu a Ceahlaului Piatra-Neamt, nu a Petrolului Ploiesti si nici macar a lui Gigi Becali, ci conferinta de presa a echipei nationale a Romaniei de la Sankt Gallen… Nu a fost ideea mea. I-am urmat insa pe baietii care s-au plictisit de umilintele din partea lui Piturca si ale camarilei federale. Din pacate, s-au gasit destui sa boicoteze…boicotul (ProSport, Libertatea, Mediafax, TVR, ProTV, Prima TV). Jurnalistii straini au catalogat ieri nationala Romaniei drept cea mai nesuferita echipa de la Euro. Si nu a jucat nici macar un meci!!! Piturca va ramine probabil singurul antrenor din istoria turneelor finale care nu va vorbi cu presa. Si nu e Euro pentru surdo-muti. Sint sigur insa ca pe selectioner nu-l deranjeaza acest amanunt. Pentru noi, romanii prezenti aici este insa jenant si dezonorant in acelasi timp. Si asta pentru ca ne pasa de imaginea Romaniei. Merci, nea pitzi…


Răspunsuri

  1. sa stii ca gestul tau si al colegilor care au avut taria de caracter sa paraseasca conferinta de presa a fost auzit, comentat si laudat in presa germana! Nationala si mai ales Piturca au fost declarati neseriosii si nedemni de o participare la EURO! Si te mai intrebi de ce Romania are o imagine atat de „frumoasa” in strainatate??!!
    Si totusi Piturca nu este principalul vinovat ci lingaii din presa romana care se arata mai intrigati de faptul ca Banel este declarat tigan (de ce nu si Quaresma!?) decit sa vada cine manjeste cu adevarat imaginea tarii lor.


Lasă un comentariu

Categorii