Publicat de: adidobre | octombrie 23, 2013

CONAIR – Avionul atârnătorilor!

A decolat în această dimineaţă de la Craiova spre Firenze un avion! La bord cică sunt fotbalişti. Aiurea, ăia sunt de faţadă! Cică au meci mâine în Cupa UEFA. Pardon, Europa League. Pe cine interesează? Se aude că mai sunt şi ceva foste glorii ale Unversităţii Craiova. Ce legătură au cu Pandurii, habar nu am. Nu mai contează. Şi fostele glorii sunt de faţadă. Avionul e plin de atârnători, din toate domeniile de activitate, oameni care pun botul la o excursie pe care o poţi efectua şi în condiţii normale, particular, pe bani puţini, dacă ştii să te gospodăreşti, şi care în plus nu lasă sechele!

Aşadar, CONAIR – Avionul Atârnătorilor a decolat! Drum bun. Să n-aveţi soarta ălora din film, că tare sunteţi simpatici! Mamă, mamă şi ce nume grele sunt la bord! Numai băieţi cu „spinări drepte”! Cyrus „The Virus” Grissom, Joe „Pinball” Parker şi Garland Greene, personajele din celebrul film Conair – Avionul Condamnaţilor, sunt copii de grădiniţă!

PS: îmi pare rău că n-am putut înlocui pe afiş personajele din Conair ăla adevăratul cu „personajele” din Conair ăsta de Firenze! conair


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: