Publicat de: adidobre | noiembrie 14, 2012

Vai mama noastră. Comentariul de la România – Belgia, moartea pasiunii

Am băgat meciul România – Belgia pe online. Aşa că n-am avut încotro şi m-am văzut obligat să stau pe Antena 1 şi să mă „delectez” cu gafele lui Gardoş, cu hei-rup-ul şi cu bulanul tipic tricolorilor. În plus, mă aşteptam însă, a trebuit să ascult comentariul meciului. Deşi de ani buni mi-am format un reflex şi pot să mă uit la un meci fără să aud comentariul, acum, mărturisesc, mi-a fost imposibil să fac abstracţie.
A fost dezastru. Un dezastru anunţat, repet. Încă o dată mi-a venit să-mi dau palme constatând câtă şansă au unii care nu merită nici măcar să intre în vreo televiziune. Dar să mai şi lucreze, adică să comenteze. Multe televiziuni de sport s-au ridicat pe transmisii şi în niciun caz pe valoarea comentariilor, ori a altor calităţi pe care oamenii ăia trebuiau să le dovedească încă de la angajare.
Trăim însă în România, unde totul e posibil. Trăim într-o ţară în care spiritul de gaşcă, relaţiile, iau locul CV-urilor, al competenţei, al valorii.
Mi-am atras o mulţime de antipatii scriind ceea ce gândesc aici, pe blogul ăsta amărât, aşa că una-două în plus nici nu mai contează. Nu mă pot abţine însă atunci când văd, mă rog, aud, atâta lipsă de profesionalism.
Mă opresc, gata! E prea bine în Mexic, au dat drumul la căldură, ca să îmi fac sânge rău!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: