Publicat de: adidobre | ianuarie 3, 2011

La pescuit pe Prut

La mijlocul lunii decembrie am dat o fugă la Galaţi. Liderul Oţelul tăia porcul! Am tras, ca de obicei, la fratele Ion Gigi. După câteva ore petrecute alături de admirabilii fotbalişti ai Oţelului, pe care, acultaţi-mă bine, s-ar putea să-i vedem la anul în UEFA Champions League (ăştia chiar nu glumesc), am cotrobăit Galaţiul alături de Gigi în căutare de subiecte. Aveam eu câteva în cap. Până la urmă le-am reuşit pe toate.

Aşa am ajuns şi la Doru Cristea, pescar în zonă. De mult îi spusesem lui Gigi, despre care am scris zilele trecute în Evz, că vreau să fac un reportaj cu pescarii din Galaţi. Aveam nevoie de ajutorul lui pentru că Gigi ştie tot ce mişcă în Galaţi.

A doua zi, la ora 5:00, am plecat cu oamenii la treabă. Cu Doru şi ai lui. Ce a ieşit poate fi citit în Evenimentul zilei, print şi Online, de azi, marţi, 4 ianuarie 2011.

Şi n-a ieşit rău, zic!

Reclame

Responses

  1. Intr-adevar, frumos material. E totusi o greseala in formularea „Uitara-ti vaslele”. Corect e „uitarati”. Asta e, nu m-am putut abtine 😀

    • Când a paginat, a despărţit ca de final de rând. Când s-a reaşezat materialul, totul a sărit, iar cuvântul a rămas despărţit! Asta e o explicaţie, nu o scuză!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: