Publicat de: adidobre | martie 1, 2010

Petrolul nostru

Prins cu treburi până peste cap, nici n-am mai dat de veste că Petrolul joacă la Săgeata Stejaru în prima etapă a returului. Petroliştii adevăraţi însă, sunt sigur, au fost alături de băieţi. Auzi: Săgeta Stejaru! Ce nume! În 1994, când Petrolul a căzut în Cupa României cu Minerul Mătăsari am râs două zile. Cum să joci cu Mătăsari? Ce nume e ăsta? Nouă, petroliştilor n-a rămas însă la inimă echipa asta pentru totdeauna. Auzi, Minerul Mătăsari! Cred că încă mai există. La Mătăsari a început acel drum formidabil al Petrolului, care s-a oprit taman vara următoare pe „23 August”, într-o finală de poveste cu Rapid.

Nu cred că Săgeata Stejaru va fi un nou început pentru Petrolul. Aş fi indecent de optimist. Petrolul mai are mult de muncă pentru a ajunge, acolo, pe linia de plutire, în Divizia A. Uite, aşa ca Oţelul. Aia echipă. Noi ne uităm cu invidie la pseudoechipa aia din Cartierul 9 Mai, în loc să o boicotăm cu toţii.

Petrolul, Petrolul nostru, a început un nou an, 2010. Bate vântul fără niciun fel de oprelişti peste gazonul stadionului „Petrolul”. Nu mai avem tribune, nu mai avem multe. Ne-a rămas însă o fărâmă de speranţă, dintr-aia care nu se stinge niciodată.


Responses

  1. „Noi ne uităm cu invidie la pseudoechipa aia din Cartierul 9 Mai, în loc să o boicotăm cu toţii.”-m-ati uns pe inima

  2. Si eu boicotez echipa blestemata!

  3. Duminica ma intoarceam la Bucuresti, duminica adica la o zi dupa ce echipa a jucat la Stejaru, in fine, am luat masina si cum stau in podu inalt, cel mai scurt drum pana la sud este asa numitul pod de lemn, drum care trece inevitabil si pe langa cimitirul bolovani si arena columbia. De abia cand am ajuns la o strada de stadion mi-am dat seama ca astra avea meci, cu cine mi-a luat ceva sa stiu, chiar nu aveam idee, si de abia duminica seara am aflat si scorul, marcatorii nici atat… asa ca echipa asta e boicotata de multa lume asa cum este si cfr`ul care umple un stadion doar cand echipa adversa este una puternica altfel niciodata !
    Si ca tot vorbeam de stadionul astra ganditiva ca exact asa va arata si arena Petrolului, o hidosenie pe structura metalica…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: