Publicat de: adidobre | ianuarie 26, 2010

Adi Dobre, la OTV!

Marcel Puşcaş m-a rugat să-i ţin locul preţ de câteva săptămâni. Marcel Puşcaş e fostul fotbalist, fostul preşedinte de la Steaua, „nebunul” care de mai bine de 15 ani se bate cu toată lumea pentru a demonstra cu acte ilegalitatea actualei Federaţii Române de Fotbal. Marcel Puşcaş are o emisiune în fiecare duminică de la ora 18:00, la OTV. Durează o oră şi se numeşte „Sport Show”!

Reîntâlnindu-ne după mai mulţi ani în care am vorbit doar la telefon (nici nu credeam că mă mai recunoaşte), Marcel Puşcaş m-a rugat să-l ajut. Şi n-am putut să-l refuz. Nu mă întrebaţi de ce. Marcel e plecat din ţară câteva săpămâni, iar eu îi voi ţine locul la OTV, în fiecare duminică, începând chiar din această săptămână.

Sper să mă descurc.

De ani buni, refuz orice invitaţie la tv. Indiferent de unde vine. În redacţia Evz e, de ceva vreme, zilnic, o emisiune în direct, în colaborare cu B 1 TV. Sunt abordate inclusiv subiecte din sport. N-am vrut să apar nici măcar o dată, deşi Horia Ghibuţiu mă ofertează aproape zilnic.  Aici nu e vorba de refuz. E vorba de nişte principii.

De ce am acceptat solicitarea lui Marcel Puşcaş? Marcel nu m-a lăsat să-l refuz. Nici nu mi-a dat timp pentru asta. Aşa că, duminică, voi încerca să nu mă fac de râs la OTV.

Florin Codescu, bunul meu prieten de la Ploieşti, a rămas interzis când a auzit vestea. „Sparg televizorul”, a fost reacţia lui Florin. Sper să nu îl sparg eu după prima emisiune!


Responses

  1. Adi, cine te iubeste o va face si pe OTV si se va uita duminica, de la ora 18.00, la noul moderator al emisiunii de sport! Printre ei, si eu, fireste! Good luck!

    • Doamne ajută! Acelaşi, ca de obicei, Dragoş Trestioreanu!

  2. Multa bafta, iti voi tine pumnii, cu siguranta va iesi totul bine

  3. Mult succes!

  4. Succes! Sunt convins c-o sa iasa bine!
    Daca nu ma insel, unul din realizatorii de emisiuni de la OTV de acum ceva timp era petrolist convins….deci mergeti printre prieteni!

  5. multa bafta, domnu’ adi!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: