Publicat de: adidobre | Noiembrie 30, 2009

Petrolul

Ieri dimineaţă mi-am luat fetele de mână, le-am pus câte un fular la gât şi am făcut ceea ce trebuie să facă orice tată care ţine la educaţia copiiilor săi, la tradiţie, la onoare, la viitor şi, nu în ultimul rând, la echipa favorită. Am plecat la Chiajna pentru a fi alături de Petrolul, echipa noastră de suflet. Pentru ca fetele mele să înţeleagă încă de pe acum, la cei cinci anişori ai lor, ce înseamnă dragostea pentru o echipă de tradiţie, pentru echipa de suflet a tatălui lor.

Iar fetele mele au văzut cinci goluri, o galerie, cea a Petrolului, aşa cum tatăl lor vă spune cu mâna pe inimă că n-a mai văzut de mult pe stadioanele din România, iar, la final, junioarele Dobre au dat mâna cu cei mai reprezentativi fotbalişti petrolişti. Prieteni vechi şi la fel de bătrâni ca şi tatăl lor. Dar la fel de buni! Şi mă refer aici la „alenatore” Răchită, la Chiriţă, la Cristi Vlad. Toţi, băieţi unul şi unul.

„Tati, care sunt ai noştri? Cei în albastru? Şi noi sîntem fanii lor? Aaaa, ce frumos!”. Fetele lu’ tata au simţit, sînt sigur de asta, ceea ce am simţit eu atunci când m-a luat tata cu el prima oară la meci. Din păcate, multă lume certată cu bunul simţ şi cu civilizaţia vine în continuare pe stadioane. Chiar şi la Chiajna. Mai devreme sau mai târziu, fetele tot vor auzi înjurături şi vorbe grele, aşa că măcar să le audă pe stadion.

Sau, mai e o soluţie: data viitoare le duc în galerie la Petrolul. N-am auzit nicio înjurătură!

Anunțuri

Responses

  1. Felicitari! Chiar m-am gandit la dumneavostra!

  2. Am dat din curiozitate pe articolul dumneavoastra…Si stiu cum e sa te duca cineva pe un stadion si emotiile primei intalniri cu o echipa de fotbal…Sper ca si fiicele dvs..sa tina cu Petrolul:….

  3. Adi draga,

    La asa ceva chiar ca nu ma asteptam. Bravo tie! Parca le vad pe domnisoare, maine-poimaine, fane infocate ale Petrolului nostru! Te felicit!

  4. uite nebunul:))! si a luat fetitele la meci…!dar daca domnul avea baieti..!?:))sigur ii aducea in galerie…si sigur erau juniorii Petrolului! RESPECT!bvo

  5. o poveste fericita si frumoasa! mult respect si sanatate! sa ne ajute bunul Dumnezeu sa ajungem din nou in prima liga.

  6. Mai curge ceva apa pe Dunare pana o sa avem ocazia sa mergem la fotbal ca la spectacol, cum se intampla in tarile civilizate..

  7. Prima data cand m-a dus tata la meci pe ilie oana a fost la un meci cu steaua scor 1-1 undeva prin 95’96…..si acum imi mai vin in minte acele frumoase amintiri 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: