Publicat de: adidobre | Septembrie 16, 2009

Unirea Urziceni

Unirea nu s-a făcut de râs la debutul în Ligă, dar nici n-a impresionat. A stat cu fundul în poartă, aceasta fiind singura tactică viabilă a echipei lui Dan Petrescu, şi a contraatacat „tăios”, creându-şi faze de gol doar în imaginaţia celor doi comentatori TVR, care nu pot fi acuzaţi decât de prea mult patriotism, într-o competiţie în care am libertatea să ţin chiar şi cu FC Sevilla. Cu o echipă modestă, formată din jucători refuzaţi de alte echipe, Dan Petrescu a reuşit să cucerească titlul în România, profitând şi de conjunctura favorabilă din fotbalul românesc apărută brusc după arestările în scandalul de la Piteşti.

În Europa e mai greu. Dan Petrescu, săracul, a cerut, la un moment dat, un penalty! Se dădea de ceasul morţii pe margine, crezându-se probabil pe un stadion de Divizia A. S-a agitat, dar nu l-a băgat nimeni în seamă. Dan Petrescu ştia forţa Sevillei şi mai ştia, ca nimeni altul, cât putea duce echipa sa. I-a fost frică să nu ia multe şi a baricadat jocul echipei sale până la penibil. Am văzut echipe jucând mai prost şi mai fricos decât a făcut-o Unirea Urziceni în această seară, aşa că, departe de mine gândul, nu vreau să-i critic pe ialomiţeni. Şi-au depăşit condiţia cu mult. Să nu uite însă că fotbaliştii Sevillei nici măcar n-au transpirat. Au jucat cu frâna de mâna trasă, la cel mult 50 la sută din potenţial. Cunosc prea mult Sevilla, ca să spun prostii.

Să vedem acum ce vor face „super-reprezentantele” României în Cupa UEFA joi seară. Abia aştept!

Anunțuri

Responses

  1. Faza din care a marcat Luis Fabiano in imediata apropiere a sfarsitului primei reprize i-a costat pe elevii lui Dan Petrescu,de la acest gol practic s-a taiat ascensiunea echipei.
    Pacat de acel gol marcat de brazilian, a fost important pentru moralul jucatorilor.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: