Publicat de: adidobre | August 25, 2009

Liga Campionilor la TVR

A doua săptămână de Liga Campionilor la TVR. Mi se pare deja prea mult. Şi nici măcar nu a început faza grupelor… Îmi e dor de ProTV. Îmi pare rău să recunosc asta, dar n-am încotro. Vorbeam mai de mult cu un prieten, mare microbist, despre guvernarea protv în Ligă. Comentam greşelile pe care ăi din Pache le făceau, chiar dacă, vorba aia, cine nu munceşte, nu greşeşte. Cum confundă ei echipele la rezumate, cum comentează în genunchi meciurile Stelei, cum nu sunt în stare să recunoască fotbalişti celebri. Încercam să fac comparaţie, dar nu prea aveam cu ce. Şi asta pentru că, fie vorba între noi, la celelalte posturi, cu mici excepţii, comentariile sunt penibile. Stau şi mă gândesc acum la faptul că uneori am fost cam dur în aprecieri la adresa proteveului. Poate am fost şi subiectiv din cauza unor nemulţumiri pe care le port de mai mulţi ani în suflet. Dar n-am cum să nu recunosc valoarea unor oameni ca Felix Drăghici, Costi Mocanu, Mihai Mironică, Bogdan Pasăre sau Andrei Rădulescu (ultimii doi sunt copiii mei).

Acum o săptămână am vrut să-mi schimb telefonul. Am luat o listă cu aparatele disponibile şi le-am notat preţurile celor pe care le ochisem. Habar n-aveam că erau în euro. Tot timpul am crezut că sunt în lei. Când am realizat, mi-am dat brusc seama ce telefon bun am şi n-am mai vrut în ruptul capului să îl schimb cu unul nou. Şi uite aşa apreciezi adevăratele valori.

Din păcate, nu pot face acelaşi lucu şi în cazul Ligii Campionilor. Nu mai am de ales, dar am curajul să o spun, îmi e dor de protv.

Anunțuri

Responses

  1. Nu mi-e neapărat dor de ProTV, dar nu m-am obişnuit încă cu stilul complet diferit al comentatorilor TVR. Un lucru, însă, mi-e clar: nu îmi era deloc dor de Ionel Stoica. L-am revăzut aseară, moderând discuţiile din studio, şi nu mi-a venit să cred că foloseşte acelaşi limbaj decrepit, aceleaşi expresii de lemn. Un dinozaur, ce să mai!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: