Publicat de: adidobre | Aprilie 23, 2009

La izvoare, in Bulgaria (2)

Hristos a Inviat!

Sarbatorile de Paste din acest an le-am petrecut la Sud de Dunare, acolo de unde chemarea strabunilor, probabil, ma cheama in permanenta. Fara Bregovici, fara Udrea, fara pomeni din bani publici. Asa am petrecut. Si tot asa, amaritii astia de bulgari au pus la punct un turism de nota 8-9. Ca 10 e mai greu! Trebuie sa recunosc faptul ca niciodata nu m-am simtit atit de bine, de citi ani merg pe litoralul bulgaresc. Poate si pentru ca din Ploiestiul meu drag au venit o gramada de cunostinte si de prieteni in frunte cu inepuizabilul Florin Codescu. Patru zile fara TV, fara ziare, fara sefi, fara factori stresanti in afara de nevasta!

Am fost la Balcic, intr-un moment in care citesc o opera superba, „O istorie sincera a poporului roman”, scrisa de Florin Constantiniu (editura Univers Enciclopedic) si pe care o recomand tuturor. Iar fetele mele s-au plimbat pe aleile pe care odinioara se aventura Regina Maria.

Am revenit acasa si am prins blocajul de pe Autostrada Soarelui Masii. Ne-au deviat prin Fundulea. Am injurat, dar am ajuns in regula acasa. In nici un caz apocaliptic, asa cum era prezentat in direct la Realitatea TV.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: