Publicat de: adidobre | mai 10, 2008

CFR-mania

CFR Cluj a cucerit si Cupa Romaniei. Am impresia ca multi dintre noi nu prea realizam ceea ce se intimpla in aceste zile in fotbalul romanesc. Aceasta este adevarata revolutie din fotbalul lui mitica dragomir, cel care a avut tupeul sa declare ca la originea scandalului „gigi-sponte-DNA”, sta CFR-ul. Sau, ma rog, Paszkany. Si daca ar fi fost asa, nea mitica trebuia sa taca. Dubla victorie a CFR-ului este cu adevarat momentul „zero” in fotbalul nostru cel de toate zilele. O echipa de provincie are tupeul sa se ia la trinta cu granzii. Sa le fure titlul si cupa. Ceea ce parea de domeniul fantasticului, iata, s-a intimplat. Am vazut miercuri seara la Cluj jurnalisti care ii felicitau pe baietii lui Andone bagindu-si unghia in git. Mama, mama, ce prime tocmai pierdusera!


Răspunsuri

  1. asa tati , acid ca intotdeauna! merita capitala o lovitura ca asta! in Portugalia au retrogradat pe BOAVISTA .. iar Porto amenda. Oare de ce ?

  2. Nu sunt chiar atât de optimist în privința momentului zero. Nu cred că eventul reușit de CFR va face să dispară aranjamentele de tot felul. Dimpotrivă, înclin să cred că performanța clujenilor va ridica simțitor ștacheta în privința murdăriilor, cel puțin un an sau doi de acum înainte. Momentul zero ar putea fi, mai degraba, ancheta legată de valiza de bani.

  3. sunt de acord cu afirmatia conform careia nu prea realizam ce s-a intimplat in fotbalul nostru dupa ultima etapa. restul e can can

  4. Nu pot spune ca ma bucur pentru CFR, dar cred ca realizarea eventului este un lucru positiv pentru fotbalul romanesc. Si asta pentru ca orice concurenta este benefica pentru marirea calitatii celorlalte echipe cu pretentii. In plus, este un semnal pentru toti patronii cu bani ca se pot lupta cot la cot cu butonasii gen gigi, borcea, turcu, copos, taher etc. Din pacate, inca, cu aceleasi mijloace, dar numai asa se va reusii „curatarea” fotbalului. Cu cat vor fi mai multi la butoane si cu valize, cu atat mai repede se vor epuiza aceste metode pentru ca se vor anihila reciproc.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: