Publicat de: adidobre | mai 5, 2008

Plec la Cluj!

Plec la Cluj. Ma duc sa vad cum se bucura provincia pentru un titlu. Sa vad cu ochii mei acest moment istoric pentru Cluj, unul dintre cele mai civilizate orase din Romania. Nici nu vreau sa ma gindesc ca „U” ar fi in stare sa joace pentru Steaua, doar din ura pentru CFR. Abia astept sa-i vad in Gruia pe jurnalistii, stelisti pina duminica seara, convertiti peste noapte la ceferianism. Nici nu vreau sa ma gindesc citi baieti „descurcareti” au pierdut prima de campionat din cauza lui Dinamo, iar acum incearca sa mai recupereze cite ceva. Astept, insa, asa cum v-am promis, ultima etapa.


Răspunsuri

  1. poate nici CFR nu merita titlul … dar decat sa il ia un om fara scrupule mai bine il castiga niste mercenari care au ceva valoare.poate vorbesti cu Cadu si ne povestesti si noua ce e cu zvonul ca pleaca la Benfica.

  2. Cred ca zvonul despre plecarea lui Cadu la Benfica este doar … un zvon. La ce obiective are Benfica, trecind peste acest an catastrofal, Cadu nu poate intra in vederile „vulturilor”. Iar daca CFR cistiga titlul si merge in grupe, nea Ando ar trebui sa-si caute fundasi. Pe linga niscaiva mijlocasi si atacanti!

  3. asta e clar.le mai trebuie cateva piese .capitolul plecari ar trebuii sa fie cam aglomerat tinand cont ca dorsin si altii ca el nu prea au confirmat…

  4. va fi petrecere frumoasa la Cluj dar cumpatare sa nu exagerezi !!! nu de alta dar mai avem treaba la Sport1 🙂

  5. petrecere frumoasa!

  6. Drum bun şi distracţie plăcută. Nu-i ierta pe ziariştii gata s-o pupe-n fund pe CFR după aproape un sezon petrecut la dosul Stelei. Off-topic: mişto blog.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: