Publicat de: adidobre | Mai 4, 2008

Ce sa fac?

Sa-mi fac mea culpa, pentru ca asa am promis daca Dinamo invinge Steaua? Sa salut faptul ca in Stefan cel Mare s-a jucat pe bune? Sa ma bucur pentru nenorocirea lui gigi? Sa beau un spritz pentru CFR? Ce sa fac? Chiar nu stiu ce sa fac. Sunt prea obosit pentru a radiografia acest final de campionat. Promit insa ca o voi face zilele urmatoare, dupa ultima etapa. Asa e corect.

Reclame

Responses

  1. poporul roman a ajuns sa se bucure ca un derbi se joaca pe teren …e trist … foarte trist …

  2. Te salut, draga fost coleg! Sa te bucuri de faptul Interul lui Chivu ia campionatul in Italia, ce zici de asta?!?! 🙂 Acum, revenind, multi au crezut ca Dinamo se va da la o parte, iata insa ca n-a fost asa. Putini s-au bucurat, iar printre ei am fost ei eu.
    P.S. In rest, ce-ti mai fac fetitele?

  3. Caractere, ce surpriza! Ma bucur pentru tine, pentru Dinamo, dar mai ales pentru CFR! Fetele sunt bine, multumesc. Poate ma inviti la o bere!!!

  4. Pentru Marius Francisc, cel care ma citeste cu inversunare! Eram dator cu un raspuns. Barul unde se intilnesc fanii lui Liverpool din Bucuresti se afla undeva pe la Intercontinental, prin spate. Nu stiu exact. Bocanaciu mi-a zis cum se cheama, dar am uitat. Imi aduc aminte si revin

  5. ms adi. ma faci fericit pomenindu-mi numele pe blogul tau…am crezut ca vei comenta Hearts cu Falkirk dar vad ca a comentat Bocanaciu..astept cu nerabdare raspunsul tau.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: